LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE BAU İLE DAHA YÜKSEĞE!

Eğitimde bir dünya markası olan Bahçeşehir Üniversitesi, lisansüstü programları ile akademik kariyeriniz için ayrıcalıklı eğitim imkanları sunuyor. Beşerî bilimlerden mühendisliğe, sağlıktan eğitime, söz sahibi olabileceğiniz konular üzerine profesyonel kazanımlar elde edebilirsiniz. Alanında uzman eğitmenlerle alacağınız yüksek lisans eğitimi ile siz de sektörde profesyonel isimler arasına girebilirsiniz.

Bahçeşehir Üniversitesi yenilikleri takip eden bakış açısıyla, sektör ihtiyaçlarına cevap niteliğinde olan yüksek lisans programlarıyla akademik kazanım sağlamanızı ve iş dünyasında profesyonel isimlerden biri olmanızı sağlıyor.

Sektörle İç içe ve İş Dünyasıyla Entegre Eğitim İmkânı

Bahçeşehir Üniversitesi Yüksek Lisans Programları, sektörlerin ihtiyaçları doğrultusunda uzman bireyler yetiştirerek iş dünyasına profesyonel bir bakış açısı getiriyor. Profesyonel isimlerle bir araya gelme imkânı ve proje geliştirme süreçleri sayesinde uzmanlık kazandırıyor.

Girişimi Destekleyen İnovatif Kurum Yapısı

Yüksek Lisans Programlarının yanı sıra inovasyon ve geliştirme destekleri ile proje yapılandırması üzerine çalışma alanı sağlanıyor. 

Uzmanlığa Dayalı Eğitim Programları

Seçilmiş uzmanlık alanlarında kendini sürekli geliştirebilen ve özgün akademik çalışmalarla alana yapıcı çözümler sunabilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor

BAU Yüksek Lisans Programları ile Kariyerine ve Geleceğine Değer Kat!

Programlar hakkında detaylı bilgi için yukseklisans.bau.edu.tr