BAU Haftasonu Yüksek Lisans Programları ile Eğitiminde Fark Yarat!

Kendinizi daha ileriye taşıyabilmek adına doğru bir adım atmak istiyorsanız yüksek lisans yapmak en doğru seçim olacaktır. Daha ileri bir eğitimle, iş hayatında kendinizi fark ettirebilmeniz kolaylaşacaktır. Elbette her eğitimde olduğu gibi lisansüstü eğitime de değerli zamanınızdan ayırmalı ve ilgi göstermelisiniz. İş hayatında olduğunuz için zaman bulamayacağınızdan endişe edip kendinizi geliştirmekten vazgeçmeyin.

İş temposu nedeniyle zaman sıkıntısı yaşayan öğrenciler Bahçeşehir Üniversitesi’nde haftasonu yüksek lisans programları ile öğrenim görme şansı yakalıyor. Bu programlardan birine girerek iş hayatınıza rahatlıkla devam ederken lisansüstü eğitiminizi tamamlayarak kariyerinizi daha yukarı taşıyabilirsiniz. Tezli, tezsiz; İngilizce, Türkçe seçeneklerinden size uygun olanı seçip siz de birer BAU’lu olabilirsiniz.

Seçebileceğiniz sosyal bilimler yüksek lisans programları;

* İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans programı, ilerleyen dünyayla beraber iş dünyasının ve insanların içinde artan yarış ortamını koordine edecek, örgütsel yapı ve davranış konularında yaratıcı ve yenilikçi fikirler ortaya atacak nitelikli bireyler eğitmeyi amaçlar.

* Pazarlama

Pazarlama Yüksek Lisans programı, modern pazarlama yöntemleri ve modern işletmecilik uygulamalarını benimsetmenin yanında kurumlara müşteri odaklı yeni yaklaşımlar kazandıracak ve adaylara, marka yönetiminde geliştirici uygulamalarla piyasaları modernize etme yolunda kaliteli çalışanlar olma fırsatı sağlayacaktır.

* İşletme yüksek lisansı – MBA

Dinamik iş dünyasında hayatta kalmanızı kolaylaştıracak sizlerin yetenekli ve bilgili genç yöneticiler olarak iş hayatında yer almanızı sağlayacak bu program sizleri Bahçeşehir Üniversitesinin sağlayacağı imkanlarla sınırlamıyor, çeşitli şirket ve kurumlarda kabul görmenize olanak sağlıyor.

DERSLER BEŞİKTAŞ, KURTKÖY, GÖZTEPE VE HALKALI’DA

Adaylar, haftasonu yüksek lisans programlarına Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü’nde katılabildikleri gibi; eğitimlerine BAU Göztepe, Halkalı ve Kurtköy yerleşkelerinde de devam edebilirler.